Finns även som digitalt gåvokort

Gåvokort med medgåva
– Stor pepparkvarn 40cm

399 kr

Ge bort en gåva som verkligen betyder något! Med vårt gåvokort kan mottagaren välja bland ett brett utbud av produkter som passar deras personliga preferenser där vi erbjuder en fantastisk presentmöjlighet, vi  inkluderar även en enastående medgåva som kommer att göra varje kök ännu mer levande och inspirerande. Vilket innebär att era anställda eller kunder får två st julklappar i år. Upplev föreningen av form och funktion med vår stora pepparkvarn i 40 cm från Jernverket, en kulinariskt nödvändighet som kommer att höja smakupplevelsen till oanade höjder!
Årets gåvokortsbox är även tillverkad i miljövänligt material.

Se urval av valbara gåvor

Personlig hälsning och logotyp
Skriv i meddelanderutan innan du checkar ut i kassan om du vill ha företagets logotyp eller en personlig hälsning på gåvokorten. Vi sätter ihop en skiss och skickar korrektur till dig för godkännande. Startkostnaden är 450 kr samt 25 kr/gåvokort.

Digitala gåvokort
Som ett alternativ till fysiska gåvokort och presentaskar har vi digitala gåvokort. Ett bra alternativ för dig som är ute i sista sekunden då gåvokorten kan mailas till mottagaren redan samma dag, tidpunkten väljer du själv. Det enda vi behöver är en lista med mailadresser, sedan löser vi resten. Även våra digitala gåvokort kan anpassas med en personlig hälsning och företagets logotyp.

För att få digitala gåvokort, skriv i kommentars fältet vid er beställning att ni önskar gåvokorten digitalt, vi kommer sedan att återkoppla med orderbekräftelse samt information om hur vi går vidare.

Pris: 399 kr ex moms

Frakt: 79 kr per kort för frakt- och hanteringskostnad*.
Inom övriga EU: 200 kr per kort.
Utanför EU: 595 kr per kort inklusive intullning.

Presentask: Exklusiv presentbox i miljövänligt material.

Storlek: 115×115mm

——————————————————————————————-

*Frakt och hanteringskostnad avser leverans av den produkt som gåvokortsmottagaren väljer och betalas i förväg. Denna kostnad är inte skattepliktig och inkluderas därmed inte i gåvans värde. Vi samarbetar med DHL och Schenker, och mottagaren får ett sms när paketet finns att hämta ut.