Stilren Airfryer från Strandby – Svart

Generös Kapacitet: Kompakt 4,5L Airfryer erbjuder gott om utrymme för att tillaga smarriga måltider till hela familjen. Från knapriga pommes frites till saftiga kycklingvingar – du kan tillaga tillräckligt med mat för att tillfredsställa alla smaklökar.

Hälsosam Matlagning: Säg adjö till överflödig olja och välkomna en skuldmedveten njutning. Vår avancerade luftfriteringsteknik cirkulerar varmluft runt din mat, skapar en krispig och gyllene yta samtidigt som fukt och näringsämnen bevaras. Njut av dina favoritfriterade godsaker med upp till 80% mindre fett.

Precision i Matlagning: Med justerbara temperaturkontroller från (80°C till 200°C) och en anpassningsbar timer har du fullständig kontroll över din matlagning. Uppnå den perfekta krispigheten för varje recept.

Intuitiv Tryckskärmsgränssnitt: Den användarvänliga tryckskärmen gör att du enkelt kan använda airfryern. Välj förinställda matlagningsinställningar för populära rätter eller ställ in temperatur och timer manuellt efter dina önskemål.

Mångsidighet i Matlagning: Airfryern är inte bara begränsad till fritering. Den är också utmärkt för bakning, rostning, grillning och till och med att värma upp rester. Förbered en mängd olika rätter utan ansträngning med konsekventa resultat varje gång.

Lätt att Rengöra: Att städa efter en läcker måltid har aldrig varit enklare. Den avtagbara non-stick korgen och diskmaskinssäkra delar gör rengöringen snabb och problemfri.

Snygg Design: Med sin moderna och eleganta design ger Airfryern en touch av stil till din köksbänk. Den kompakta storleken säkerställer att den smidigt passar in i alla kök.

Vad ingår:

4,5L Airfryer Enhet
Non-Stick matlagningskorg
Användarhandbok med tydliga Instruktioner