Stockholms Stadsmission – Frukost, nattjoursbil samt matkassen

150 kronor räcker exempelvis till en ordentlig frukost för 6 personer. Köp Frukost och få ett fint gåvobevis att ge bort i present. 

 

Varje dag är Stockholms Stadsmission sista utvägen för människor som lever i utsatthet och hemlöshet. Vi erbjuder tak över huvudet och det nödvändigaste för att få vardagen att gå runt. Vi arbetar även långsiktigt med att ge människor kraft och motivation att förändra sina liv. Den här gåvan bidrar till att vi kan fortsätta med allt detta.

150 kronor räcker exempelvis till drivmedel för en hel natt för vår Nattjoursbil. Köp en Nattjoursbil och få ett fint gåvobevis att ge bort i present.

 

Nattjouren finns till hands på kvällar och nätter för människor i utsatthet och hemlöshet på Stockholms gator. Tack vare den här gåvan kan vi fortsätta att åka runt och ge stöd, råd och hjälpa den som till exempel behöver komma in på ett akutboende.

300 kronor räcker exempelvis till en matkasse med det allra nödvändigaste. Köp Matkassen och få ett fint gåvobevis att ge bort i present.

 

I våra verksamheter ger vi stöd till människor i nöd. Vi arbetar långsiktigt med rådgivning, nätverksarbete och aktiviteter som ger nya krafter. Varje vecka delar vi även ut värdecheckar så att föräldrar har råd att handla mat till sina barn. Den här gåvan bidrar till att vi kan fortsätta med allt detta.