Supreme Breeze Cancerfonden

239 kr

Alla behövs i kampen mot cancer. Som drabbad är det lätt att känna sig ensam. Därför måste vi visa att vi många som står bakom, stöttar och driver kampen framåt. Vi ska besegra cancer och det kan vi bara göra tillsammans. Ju fler vi är, desto snabbare når vi dit. Väljer du detta gåvokort skänker vi även oavkortat upp till 20kr per sålt gåvokort till Cancerfonden. #tillsammansmotcancer

Supreme Breeze är sommarkortet i vår lägsta valör som är mycket prisvärt och uppskattat. Mottagaren som får detta gåvokort som sommarpresent har runt 100 populära produkter att välja mellan. Utbudet är brett och består av produktkategorier som till exempel kök & heminredning och sport & fritid. Gåvokortsmottagaren väljer sin favorit, fyller i leveransadress och får sin gåva hemskickad inom kort. Med detta gåvokort kan alla få något de önskar sig.

Se urval av valbara gåvor

 

Vill ni ha en digital lösning?

Det är en snabb och miljövänlig variant om man inte vill dela ut fysiska kort. Det enda vi behöver är en lista med mejadresser så löser vi resten. Det går givetvis att få med en personlig hälsning och logo

 

Pris: 239kr ex moms

Frakt: Frakt och hanteringskostnader. 79kr per kort.

Inom övriga EU 200:- per kort.

Utanför EU 450:- per kort inklusive införtullning.

Presentask: Exklusiv presentbox med guldfoliering

Storlek: 115×115mm

Egendesignat sommarhälsning: Startkostnad 450 kr plus 25 kr /gåvokortkort. Skriv i meddelanderutan när ni checkar ut om ni vill ha logo och hälsning med på ert gåvokort.

——————————————————————————————-

*Frakt och hanteringskostnad: Frakt och hanteringskostnad är det belopp ni betalar i förväg och avser leverans av den produkt som gåvomottagaren väljer genom sitt gåvokort. Denna kostnad är inte skattepliktig och inkluderas därmed inte i gåvans värde.

Vi samarbetar med DHL och Schenker. Mottagaren får ett Sms när varorna finns för leverans.