Finns även som digitalt gåvokort

Supreme Gold

439 kr

Supreme Gold är vårt mest sålda gåvokort och den perfekta företagsgåvan. Vårt intresse för hög kvalitet till bra priser är utmärkande för detta gåvokort. Sortimentet med 100-tals produkter att välja mellan kommer från etablerade varumärken och håller riktigt hög kvalitet. Tänk att kunna ge bort en exklusiv gjutjärnsgryta till hemmakocken, och ett par ljusstakar från Georg Jensen till den inredningsintresserade, i en och samma present!
Ett Supreme Gold gör varken anställda eller kunder besvikna.

Se urval av valbara gåvor

Egen design med logotyp
Vi hjälper dig att anpassa gåvokorten! Lägg till en trevlig hälsning och företagets logotyp för att sätta en personlig prägel på korten. Skriv en kommentar i meddelanderutan i kassan innan ni checkar ut. Startkostnaden är 450 kr samt 25 kr/gåvokort.

Digitala gåvokort
Som ett alternativ till fysiska gåvokort och presentaskar har vi digitala gåvokort. Ett bra alternativ för dig som är ute i sista sekunden då gåvokorten kan mailas till mottagaren redan samma dag, tidpunkten väljer du själv. Det enda vi behöver är en lista med mailadresser, sedan löser vi resten. Även våra digitala gåvokort kan anpassas med en personlig hälsning och företagets logotyp.

För att få digitala gåvokort, skriv i kommentars fältet vid er beställning att ni önskar gåvokorten digitalt, vi kommer sedan att återkoppla med orderbekräftelse samt information om hur vi går vidare.

Pris: 439 kr ex moms

Frakt: 79 kr per kort för frakt- och hanteringskostnad*.
Inom övriga EU: 200 kr per kort.
Utanför EU: 595 kr per kort inklusive intullning.

Presentask: Exklusiv presentbox i miljövänligt material.

Storlek: 115×115mm

——————————————————————————————-

*Frakt och hanteringskostnad avser leverans av den produkt som gåvokortsmottagaren väljer och betalas i förväg. Denna kostnad är inte skattepliktig och inkluderas därmed inte i gåvans värde. Vi samarbetar med DHL och Schenker, och mottagaren får ett sms när paketet finns att hämta ut.