Supreme Superior i samarbete med Cancerfonden

239 kr

Alla behövs i kampen mot cancer. Som drabbad är det lätt att känna sig ensam. Därför måste vi visa att vi många som står bakom, stöttar och driver kampen framåt. Vi ska besegra cancer och det kan vi bara göra tillsammans. Ju fler vi är, desto snabbare når vi dit. Väljer du detta gåvokort skänker vi även oavkortat upp till 20kr per sålt gåvokort till Cancerfonden. #tillsammansmotcancer

Supreme Superior är gåvokortet i vår lägsta valör som är mycket prisvärt och uppskattat. Mottagaren som får detta gåvokort som en julgåva har runt 100 populära produkter att välja mellan. Utbudet är brett och består av produktkategorier som till exempel kök & heminredning och sport & fritid. Gåvokortsmottagaren väljer sin favorit, fyller i leveransadress och får sin gåva hemskickad inom kort. Med detta gåvokort kan alla få något de önskar sig.

Se urval av valbara gåvor

Personlig hälsning och logotyp
Skriv i meddelanderutan innan du checkar ut i kassan om du vill ha företagets logotyp eller en personlig hälsning på gåvokorten. Vi sätter ihop en skiss och skickar korrektur till dig för godkännande. Startkostnaden är 450 kr samt 25 kr/gåvokort.

Digitala gåvokort
Som ett alternativ till fysiska gåvokort och presentaskar har vi digitala gåvokort. Ett bra alternativ för dig som är ute i sista sekunden då gåvokorten kan mailas till mottagaren redan samma dag, tidpunkten väljer du själv. Det enda vi behöver är en lista med mailadresser, sedan löser vi resten. Även våra digitala gåvokort kan anpassas med en personlig hälsning och företagets logotyp.

Pris: 239 kr ex moms

Frakt: 79 kr per kort för frakt- och hanteringskostnad*.
Inom övriga EU: 200 kr per kort.
Utanför EU: 595 kr per kort inklusive intullning.

Presentask: Exklusiv presentbox i svart med guldfoliering

Storlek: 115×115mm

——————————————————————————————-

*Frakt och hanteringskostnad avser leverans av den produkt som gåvokortsmottagaren väljer och betalas i förväg. Denna kostnad är inte skattepliktig och inkluderas därmed inte i gåvans värde. Vi samarbetar med DHL och Schenker, och mottagaren får ett sms när paketet finns att hämta ut.