Supreme Diamond i samarbete med Cancerfonden

599 kr

Alla behövs i kampen mot cancer. Som drabbad är det lätt att känna sig ensam. Därför måste vi visa att vi många som står bakom, stöttar och driver kampen framåt. Vi ska besegra cancer och det kan vi bara göra tillsammans. Ju fler vi är, desto snabbare når vi dit. Väljer du detta gåvokort skänker vi även oavkortat 60kr per sålt gåvokort till Cancerfonden. #tillsammansmotcancer

Supreme Diamond är företagsgåvan med det lilla extra. När du ger bort detta gåvokort till dina anställda och kunder sätter du garanterat guldkant på deras tillvaro. Detta är julklappen till de du vill skämma bort lite extra. Mottagaren av gåvokortet väljer mellan 100-tals exklusiva produkter i kategorier som kök & inredning och elektronik & teknik. Stekpannor, köksmaskiner, handduksset och mycket mer finns att välja på. Dessutom från några av marknadens mest etablerade varumärken som Kosta Boda, Le Ceruset, Georg Jensen och Global.

Se urval av valbara gåvor

En personlig hälsning med gåvan
Varför inte lägga till en personlig hälsning när du ger bort ett gåvokort. För att anpassa gåvan med företagets logotyp och en kort text kommenterar du i meddelanderutan innan du lägger din beställning. En startkostnad på 450 kr tillkommer, samt 25 kr/gåvokort.

Gåvokort på distans
Har du inte möjlighet att träffa dina kunder eller anställda för att lämna över gåvan? Då är våra digitala gåvokort en perfekt lösning. Mottagaren får ett mail med gåvokortet samt all information, och kan precis som vanligt logga in på gavor.supremegiftcard.se för att välja en gåva. Våra digitala gåvokort kan anpassas med en hälsning och företagets logotyp för en mer personlig prägel.

Pris: 599 kr ex moms

Frakt: 79 kr per kort för frakt- och hanteringskostnad*.
Inom övriga EU: 200 kr per kort.
Utanför EU: 595 kr per kort inklusive intullning.

Presentask: Exklusiv presentbox i svart med guldfoliering

Storlek: 115×115mm

——————————————————————————————-

*Frakt och hanteringskostnad avser leverans av den produkt som gåvokortsmottagaren väljer och betalas i förväg. Denna kostnad är inte skattepliktig och inkluderas därmed inte i gåvans värde. Vi samarbetar med DHL och Schenker, och mottagaren får ett sms när paketet finns att hämta ut.