Supreme Platinum i samarbete med Cancerfonden

1 000 kr

Alla behövs i kampen mot cancer. Som drabbad är det lätt att känna sig ensam. Därför måste vi visa att vi många som står bakom, stöttar och driver kampen framåt. Vi ska besegra cancer och det kan vi bara göra tillsammans. Ju fler vi är, desto snabbare når vi dit. Väljer du detta gåvokort skänker vi även oavkortat 80kr per sålt gåvokort till Cancerfonden. #tillsammansmotcancer

Supreme Platinum är vårt mest exklusiva gåvokort. Du som har turen att få detta gåvokort i julklapp får välja din gåva ur ett brett sortiment utöver det vanliga. Här hittar du varumärken som Smeg, Global, Georg Jensen, Bernadotte och mycket mer. Unna dina anställda och kunder det där lilla extra. Med Supreme Platinum kan du ge bort en designklassiker, en exklusiv resväska, ett tyngdtäcke, brusreducerande hörlurar eller köksknivar - mottagaren väljer själv.

Se urval av valbara gåvor

Personlig prägel på gåvokortet
Om du vill anpassa gåvokorten med ett personligt meddelande och företagets logotyp hjälper vi självklart till. Skriv i meddelanderutan när du beställer dina gåvokort, så återkommer vi med en skiss för ditt godkännande. Startkostnaden på 450 kr tillkommer, samt 25 kr/gåvokort.

En digital företagsgåva
Alla våra gåvokort går att få helt digitalt. De skickas då ut till mottagarna via mail på önskad tid, och kan skickas redan samma dag som din beställning. Har ditt företag en hållbarhetsprofil kan det vara ett bra alternativ att slippa gåvokort i plast och presentaskar i kartong. Du kan självklart skicka med en personlig hälsning och lägga in företagets logotyp i mailet.

Pris: 1000 kr ex moms

Frakt: 79 kr per kort för frakt- och hanteringskostnad*.
Inom övriga EU: 200 kr per kort.
Utanför EU: 595 kr per kort inklusive intullning.

Presentask: Exklusiv presentbox i svart med guldfoliering

Storlek: 115×115mm

——————————————————————————————-

*Frakt och hanteringskostnad avser leverans av den produkt som gåvokortsmottagaren väljer och betalas i förväg. Denna kostnad är inte skattepliktig och inkluderas därmed inte i gåvans värde. Vi samarbetar med DHL och Schenker, och mottagaren får ett sms när paketet finns att hämta ut.